Vitamin C yang Berteknologi Pelepasan Masa Berkesan untuk Manfaat Badan Yang Segera

Tahukah anda, bahawa hari ini adalah hari terakhir untuk anda mendapatkan penjimatan untuk Vitamin C Shaklee yang istimewa ini?

Vitamin Perut Sensitif
Vitamin C ini istimewa kerana dihasilkan dari bahan semulajadi!

 

Istimewanya Vitamin C ini berbanding Vitamin C berjenama lain di pasaran adalah :

 

 1. Ia dihasilkan dari sumber asli
  1. Bahan utamanya adalah sangat istimewa iaitu jagung yang tidak membuatkan perut pengguna terlalu berasid. Ia memang sesuai untuk mereka yang mempunyai perut yang sensitif.
 2. Vitamin C ini tahan lama di dalam badan berbanding Vitamin C yang lain.
  1. Vitamin C ini dihasilkan dengan tekonologi yang istimewa iaitu “sustained release” bermaksud mengikut pelepasan masa.
  2. Setiap tablet Vitamin C ini mengandungi 500 mg bahan aktif vitamin C. Jadi, setiap jam, hanya 100 mg vitamin C akan dilepaskan di dalam kita dari tablet yang ditelan itu.
  3. Sifat Vitamin C adalah larut air. Jika kita makan Vitamin C yang lain, kesemua kandungan Vitamin C tadi dilepaskan pada satu masa sahaja, tetapi disebabkan teknologi pelepasan masa ini, ia membantu Vitamin C tadi tahan di dalam badan selama 5 jam di dalam kita, untung, kan?
 3. Penyerapan yang lebih cepat kerana sumbernya mesra sel badan.
  1. Rahsia utama mengapa Vitamin C ini berkesan di dalam badan, kerana ia bukannya dihasilkan dari bahan kimia ataupun bahan sintetik! Bahan semulajadi lebih cepat diserap dalam badan berbanding bahan kimia, oleh itu, Vitamin C asli ini memberikan hasil yang pantas di dalam badan kerana penyerapan yang berkesan oleh sel badan kita sendiri!

 

Manfaat Terbaik Vitamin C ini :

 1. Membantu meningkatkan ketahanan badan melawan penyakit.
  1. Tips untuk mengurangkan demam dan selsema, makanlah Vitamin C ini dengan segera. Dapatkan amalan pemakanan ekslusif dari saya untuk mendapatkan kesan yang cepat mengurangkan demam dan selsema dengan Vitamin C ini. Khas untuk pelanggan saya.
 2. Membantu dalam penyembuhan luka dengan cepat
 3. Meningkatkan kecantikan kulit, kerana ia meransang pembentukan kolagen
 4. Membantu dalam pencerahan wajah
 5. Detoks membuang toksin dalam badan

 

Vitamin C yang istimewa, cepat rebut peluang ini!
Vitamin C yang istimewa, cepat rebut peluang ini!

 

1. Menyokong pembinaan otot, sendi dan tulang yang kuat 2. Meningkatkan ketahanan badan melawan penyakit ⚡ 3. Elakkan stroke dan jantung tersumbat 4. Menyingkirkan logam berat dari badan dengan mudah, terutama yang berisiko sebagai "PEROKOK" 5. Stress sebabkan suami anda hilang Vitamin C dari badan, menyebabkannya senang demam, selsema dan luka lambat sembuh
Vitamin C bagus untuk detoks

 

Mahu Set Hilangkan Jerawat yang selamat? Masalah memakai ubat jerawat adalah kerana "ubat kimia" nya yang kuat. Saya sendiri dah cuba set ini dan ia bertindak dari dalam kulit, memang sangat puas hati! * Tiada langsung kemerahan dan kesakitan! * Kulit pun tidak menipis tetapi makin gebu smile emoticon Bertindak dengan : 1. Bersihkan badan dari toksin 2. Kecutkan jerawat 3. Pudarkan cela 4. Cerahkan wajah Cuba dulu, baru tahu bezanya mengamalkan set gojes ini! Bukankah "semua orang berhak memiliki kecantikan wajah secara semulajadi"? Hubungi sihatceriabahagia.com
Vitamin C Terbaik untuk mencantikkan kulit

Hubungi 016-3353567 untuk makluman lanjut dan konsultasi terbaik untuk anda.

 

Semoga anda semua mendapat manfaat yang istimewa dari Vitamin C terbaik ini!

 

Salam sayang dari SID mesra pengguna;

Kak AI SCB

016-3353567

COD Kajang dan Giant Prima Saujana

Pos seluruh Malaysia

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *