Tips Membasuh Baju Sekolah Anak Dengan Mudah

Nak tahu rahsia saya basuh baju sekolah anak2 dengan mudah?

pencuci-baju-selamat

1. Rendam dengan Get Clean Fresh Laundry confirm senang keluar kotoran

2. Kadang kadang Mama yang normal ni pun terlupa, dah rendam baju dua tiga hari, cumanya bila angkat memang tak hapak
Seminggu pun tak hapak ☺️

3. Sesuai untuk budak budak yang kulit sensitif, tak gatal

4. Guna pelembut pakaian Get Clean, memang best. Bau pun lembut macam baby┬á­čÖé┬ásenang nak gosok

5. Boleh titis setitis dua (jangan banyak sebab pekat) dalam bekas penyembur untuk iron baju sekolah anak nanti, best tau perasaannya masa menggosok tu 🤗

Anak pun ceria je pergi sekolah bajunya kemas, cantik, segar dan wangi!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *