Testimoni

Benarkah pesakit diabetes tak boleh berurut?

Saya ada terdengar pesanan orang lama-lama, sesiapa yang ada diabetes bacaannya 7 ke atas, tak boleh berurut sesuka hati. Ia boleh merosakkan salur darah kita. Apa taknya, saya ni memang jenis suka sangat berurut. Berbeza dengan mak saya, beliau memang taksuka diurut. Beliau memang ada diabetes, tapi bacaannya dah 6 sekarang, alhamdulillah. Saya ni dalam …

Benarkah pesakit diabetes tak boleh berurut? Read More »

5 Kisah Inspirasi Turunkan Gula dalam Darah Pesakit Diabetes yang mengujakan

Siapa yang tidak terusik hati bila dapat menggembirakan hati kesayangan, terutama yang berkaitan dengan kesihatan mereka. Air mata ni laju je mangalir tanpa sedar. Yelah, pada yang mengalami masalah kencing manis tahu kan seksanya menanggung penyakit diabetes ini.   Disebabkan masalah diabetes ini begitu dekat di hati saya, disebabkan genetik keluarga saya juga mengalami masalah …

5 Kisah Inspirasi Turunkan Gula dalam Darah Pesakit Diabetes yang mengujakan Read More »

Badan lebih bertenaga, cara gadis 20 tahun tambah tenaga semasa bekerja

Adik Aishah masih lagi berumur 20 tahun. Beliau bekerja di syarikat hardware. Katanya beliau telah memegang jawatan sebagai Penolong Supervisor di kedai tersebut. Mendengarkan perkhabaran sebegini, bolehlah kita menganggap bahawa bekerja di kedai sedemikian memang memenatkan. Tambahan pula, ada hari minggu beliau mesej saya, beliau mengatakan beliau masih di tempat kerja. Tujuan utama beliau hubungi …

Badan lebih bertenaga, cara gadis 20 tahun tambah tenaga semasa bekerja Read More »

Keunikan dan keistimewaan Minyak Ikan Omega Guard Shaklee

Salam ceria semua 🙂 Uniknya nama Omega Guard bukan? kenapa GUARD? Kerana fungsi omega-3 yang melindungi badan kita dari jangkitan penyakit. Ia juga melindungi kita dari paras kolesterol berbahaya, melindungi kita dari menjadi pelupa, meningkatkan daya fokus, melindungi kita dari tekanan perasaan dan melindungi kita dari KANSER. * rujuk kepentingan Omega Guard di sini Kelebihan …

Keunikan dan keistimewaan Minyak Ikan Omega Guard Shaklee Read More »

Vitamin Selamat Terbaik buat Kanak-kanak

Apakah Set Vitamin TERBAIK & SEMULAJADI untuk ANAK-ANAK KESAYANGAN ANDA? Ihsan Google -Happy Family- Semestinya sebagai ibu bapa kita mencari hanya yg terbaik buat anak tersayang. Sangat beruntung jika anak2 didedahkan dengan vitamin semulajadi sedari kecil supaya mengurangkan pengumpulan2 toksin2 dalam badan akibat dari pemakanan yg tidak sihat seharian. Senarai vitamin kanak-kanak Shaklee yang TERBAIK …

Vitamin Selamat Terbaik buat Kanak-kanak Read More »

TESTIMONIAL PENURUNAN BERAT BADAN DENGAN SHAKLEE

Salam bahagia buat semua Bagaimana dengan puasa anda? Puasa bukan sahaja menahan diri dari lapar dan dahaga, tapi turut berpuasa pancaindera dari melihat, mendengar, barkata-kata dan melakukan perkara yang buruk dan tidak mendatangkan faedah. Selain itu, kita juga dapat merehatkan organ2 badan yang berkaitan dengan proses PENGHADAMAN kerana selama berbulan-bulan telah bekerja tanpa henti, tak …

TESTIMONIAL PENURUNAN BERAT BADAN DENGAN SHAKLEE Read More »

Tips Turunkan Berat Badan dengan CARA yang BETUL

Salam bahagia semua.. Hari ni, saya nak berkongsi dengan semua cara-cara menurunkan berat dengan betul. Tambah-tambah sekarang ni bulan Ramadhan, sebenarnya adalah lebih bahaya kerana, jika kita tidak mengawal nafsu semasa membeli atau menyediakan juadah berbuka, kesan pemilihan makanan yg kita makan itu akan mempengaruhi berat badan kita.. Jangan ikutkan nafsu, pilih diet seimbang berdasarkan …

Tips Turunkan Berat Badan dengan CARA yang BETUL Read More »