GLA

Tips Kecantikan Mengembalikan Keserian Wajah Ibu Berpantang

Adakah anda setuju bahawa “kulit wajah ibu berpantang yang kusam akan mempengaruhi mood dan emosi diri sendiri”? Bagi ibu-ibu berpantang yang masih keletihan, kurang tenaga, ditambah dengan faktor anak yang berjaga malam akan mempengaruhi keserian dan kecantikan kulit ibu berpantang itu sendiri. Ini membuatkan ibu berpantang itu sendiri merasa kurang berkeyakinan dan kesuraman hati mereka …

Tips Kecantikan Mengembalikan Keserian Wajah Ibu Berpantang Read More »

Derita Ekzema, Pesakit Gembira dengan Perubahan Kulitnya

Allahuakbar, Hati siapa yang tak gembira bila dapat berita yang menggembirakan hati? Ya, saya dapat mesej dari seorang kenalan yang menyatakan rasa gembira hatinya kerana gatal-gatal ekzema pada kulitnya dah berkurang. Saya tumpang gembira, sebab dah faham perasaan orang yang menghidapi ekzema.   Kenalan saya ni katanya dah alami ekzema ni selama 3 bulan. Tak …

Derita Ekzema, Pesakit Gembira dengan Perubahan Kulitnya Read More »

Hilangkan Parut Chicken Pox Yang Berlubang Selama Sebulan, Wajah Lebih Berseri

Puan Hidaya mempunyai rahsia peribadi bagaimana mengembalikan kecantikan kulitnya selepas terkena Chicken Pox pada tahun 2012. Yang membuatkan keadaan semakin teruk, adalah tindakan beliau yang mengorek kesan-kesan chicken pox tu yang menyebabkan lubang-lubang chicken pox semakin teruk dan membuatkan beliau hilang keyakinan diri. Ubat Chicken Pox Dewasa Sampai Dia Jadi Miss Universe Semula from iReach …

Hilangkan Parut Chicken Pox Yang Berlubang Selama Sebulan, Wajah Lebih Berseri Read More »

Bolehkah Saya Hamil Jika Saya Pesakit Kanser Yang Menjalani Kemoterapi?

Puan Normala sangat gusar dan tertekan kerana dia telah berkahwin selama setahun, tetapi belum dikurniakan cahaya mata. Bukan kerana tidak berusaha untuk hamil, tetapi sebenarnya, Puan Normala sendiri yang risau dan takut untuk hamil kerana dia adalah pesakit kanser payu dara. Beliau telah menjalani pembedahan, dan telah pun melalui proses kemoterapi.  Sememangnya proses kemoterapi itu …

Bolehkah Saya Hamil Jika Saya Pesakit Kanser Yang Menjalani Kemoterapi? Read More »

GLA Complex Vitamin yang Meningkatkan Kesuburan : Alternatif Untuk Hamil

Atasi Masalah Ketidaksuburan Dengan Omega-6, gamma linolenik asid yang kurang di dalam badan. GLA complex adalah asid lemak perlu jenis Omega-6 yang amat penting untuk meningkatkan kesuburan badan, terutama bagi pasangan yang telah berumahtangga yang inginkan cahayamata. Badan kita tidak dapat menghasilkan Omega-6 ini, oleh itu untuk mereka yang bermasalah kesuburan, kita perlu mengambil sumber …

GLA Complex Vitamin yang Meningkatkan Kesuburan : Alternatif Untuk Hamil Read More »

Rahsia GLA Shaklee Supplement Semulajadi Terbaik

GLA Shaklee menyimpan pelbagai rahsia untuk kebaikan kesihatan luaran dan dalaman bagi lelaki mahupun wanita. Mahu tahu apakah rahsianya? Pasangan kacak dan jelita serta si manja kesayangan Apakah GLA (gamma linolenik asid) ? Gamma linolenic acid @ linolenik asid adalah asid lemak omega 6 yang ditemui di dalam tumbuhan seperti borrage seed oil, evening primrose oil …

Rahsia GLA Shaklee Supplement Semulajadi Terbaik Read More »

Harga Set Kecantikan Shaklee Yang Terbaik

Set Kecantikan Shaklee Memang Terbaik! Set Kecantikan Shaklee yang mencukupkan nutrisi sel kulit dari dalam menyerlahkan lagi kejelitaan semulajadi anda.  Mengapa? Kerana nutrisi-nutrisi pada kulit yang semakin kurang akibat pencemaran, sinar UV dan peningkatan umur akan mengakibatkan kulit bertukar menjadi kusam, kurang glowing dan mula bermasalah. Bantulah kulit anda supaya mendapat nutrisi yang secukupnya supaya …

Harga Set Kecantikan Shaklee Yang Terbaik Read More »

Masalah Sperma Lemah dan Kurang Aktif

Buat pasangan yang telah berumahtangga, masalah kesuburan boleh mendatangkan isu masalah rumahtangga jika tidak ditangani dengan perbincangan hati ke hati sesama suami dengan isteri tersayang. Kasih sayang pengikat kebahagiaan rumahtangga Masalah Sperma Lelaki Oligozoospermia : Bilangan sperma kurang dari sepatutnya Asthenozoospermia : Pergerakan sperma tidak normal Teratozoospermia : Bentuk sperma tidak normal Oligoasthenoteratozoospermia : Bentuk, …

Masalah Sperma Lemah dan Kurang Aktif Read More »

Rawatan Keputihan untuk Wanita

Keputihan yang anda alami telah mengganggu mood anda sepanjang hari? Apakah keputihan? Keputihan ataupun vaginal discharge adalah bendalir yang dikeluarkan dari badan melalui vagina yang membantu vagina untuk sentiasa bersih. Keputihan normal ini tidak berwarna ataupun berwarna putih susu dan tidak berbau. Keputihan ini akan keluar dengan banyaknya pada masa-masa tertentu iaitu semasa subur, semasa …

Rawatan Keputihan untuk Wanita Read More »

Set Kesuburan Wanita Pilihan 2013 & 2014

Set Kesuburan Wanita yang popular ini memang menjadi fenomena bukan? Salam Ceria semua Hari ini saya nak kongsikan Set Pilihan yang laku dengan sangat cepat, setanding dengan keberkesanannya, iaitu SET KESUBURAN WANITA dan cara meningkatkan kesuburan. Kehamilan adalah saat idaman suami dan isteri yang ingin menyambungkan zuriat mereka. Diakui semuanya kuasa Tuhan, tetapi apa salahnya …

Set Kesuburan Wanita Pilihan 2013 & 2014 Read More »