Set Penyusuan Marvelous Yang Bantu Ibu Yakin Mengepam di Ofis

Dah sampai waktu mengepam, jangan buat buat busy ye ibu ibu menyusu sekalian!

set-penyusuan-mabeles

Tetttt…

Saya pun dulu macam tu. Eh, nak masuk kelas dulu lah. Eh, meeting lagi 10 minit nak mula, mana sempat?

Eh, perut lapar, makan dulu lah…. Nanti baru susu banyak. Sekali lepas makan dah ada kerja emergency yang perlu disiapkan segera dalam opis.

Tak guna menyesal dulu pendapatan ibu ibu semua. Dah sampai waktunya, disiplin jangan lupa ohkehhh.

Jangan bilang, ehhh lagi lama simpan, lagi banyak… Salah tu dik! Nanti susu tu bertukar jadi lemak, dah nangis terpaksa cari jalan lancarkan semula susu yang dah ter”block” tu.

Ahkak ni dah masak dengan alasan alasan tu semua. Sebab ahkak dulunya juga ibu bekerja. Tettttt.

Salam Jumaat dari akak jual set vitamin ibu menyusu. Nasihat ni penuh dengan kasih sayang, supaya anda tak menyesal seperti apa yang ahkak dah skip skip dulu.

Semoga tabah! Tanggungjawab juga satu ibadah.

Love uols!
Ainul Malik
Nak cod di Kajang set Vitamin Susu Ibu
016-33.53.567

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *