Pengalaman Menaikkan Bacaan Platelet ke 178 Denggi Suami dengan Cepat

Demam denggi sekarang ini sukar dijangka. Kes kes denggi semakin hari semakin naik mendadak mengikut kawasan. Baca di sini mengenai kes denggi http://sihatceriabahagia.com/rawatandenggidarimaut/

Simptom demam denggi

Simptom denggi boleh dirujuk di sini.

Adakah anda mengalami demam yang tinggi untuk berhari hari lamanya?

Adakah pesakit mengalami sakit sakit badan yang nyata? Jika dahulu demam denggi datang tanpa batuk dan selsema, tetapi disebabkan virusnya makin mutan, bersegeralah berjumpa doktor jika demam tinggi tidak surut surut.

Tanda simptom denggi yang lain adalah tiada langsung selera makan.

 

Testimoni Menaikkan Bacaan Platlet Denggi dengan Cepat

 

Denggi tiada ubat. Jadinya, memang bermacam cara boleh dilakukan untuk menaikkan bacaan denggi. Jika lambat menaikkan bacaannya, makin melarat jadinya.

Jika platlet semakin turun bacaannya, itu tanda denggi semakin melarat dan dikhuatiri bakal menjangkiti hati.

Syukurlah Puan Noor Hazwani Askan sudi berkongsi pengalaman menaikkan bacaan platlet denggi dengan cepat.

Nak Share #VivixEffect kesan Vivix Shaklee suami saya sendiri yang baru ni positif demam denggi.

Mula kena 26hb Julai 2018 haritu, tapi baru ke hospital hari ke-3 Denggi.

Hari pertama doktor sahkan positif denggi, doktor just kata denggi takde ubat.

Banyakan minum air masak sahaja waktu tu platlet darah masih ok.

Esoknya hari kedua cek darah semula,

platlet darah drop dari 160 Drop Ke 148 , Doktor cakap risau kena denggi berdarah

Malam sebelum tidur tu, ikhtiar bagi suami Vivix sesudu, sebab esoknya nak cek darah lagi, Doktor memang tak bekal ubat.

Badan suami pun dah naik binti-bintik merah tu.

Risaunya tak tau nak cakap.

Sapukan sekali Herbal Blend walaupun tak tau macam mana tindak balasnya. Ikhtiar je.

Esok paginya, cek darah lagi, miraclenya(dengan izin Allah) platlet darah suami naik mendadak dari 146 Terus Ke 178!

Ya Allah ! Terkejut sangat.  Bintik-bintik merah tu pun beransur hilang jugak.

Dari tengok suami demam melepek, mengadu sakit-sakit sendi, Alhamdulillah, dah sihat dah sekarang asbab ikhtiar dengan Vivix Shaklee Allah Bagi Sembuh.

Alhamdulillah. Dapatkan Vivix untuk membantu menaikkan bacaan platlet dengan cepat dan selamat.

Pengedar Vivix Malaysia yang diiktiraf :

Kak Ai SCB

016-3353567

Bsc of Biotechnology

Msc of Science (Faculty Pharmacy).

Ex Lecturer, kini bergerak bebas sebagai WAHM untuk bebas menyampaikan ilmu kepada anda semua bersama keluarga tercinta di sisi.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *