Pencuci Serbaguna Kegunaan Rumah Yang Mesra Kulit Sensitif dan Efektif

Projek Mencuci ni memang BEST bila guna basic h bagi orang yang bertangan kulit sensitif!

Selalu sebenarnya, aktiviti ni berjangkit, kan? Memula sebenarnya nak lap meja makan je, lepas tu dah teringat, eh nak mop lantai lah!

Pandang ke kabinet, berhabuk! Cuci kabinet melarat ke cuci cerminnya. Dah teringat, kat dinding dinding pun ada cermin tambahan, lap sekali. Eh, tingkap pun sekali jalan lah!

Basuh kain lap, rendam pun boleh dengan badic h ni. Terus mandi, hmmm.. Dah alang alang nak buang air mop tadi, berus teruslah lantai. Cuci sinki, cermin…

Lega, alhamdulillah!

pencuci-berkesan-yang-sesuai-digunakan-kulit-sensitif

Ini kalau ceritanya smooth, kadang kadang terberenti sebab dengar baby nangis hihi. Yang penting, tangan Mama yang terus pegang baby tadi tak kasar dan kering.

Seronok guna basic h pencuci serbaguna ni sebab :
⭐️ Tak bertoksik
⭐️ Sesuai pada kulit alergic
⭐️ Tiada klorin
⭐️ pH seimbang, taklah terlalu alkali atau berasid.

Keistimewaan basic h :
⭐️ Pekat, guna hanya beberapa titis je untuk dilarutkan dalam 1 bekas air
⭐️ Banyak buihnya macam dalam gambar
⭐️ Semua jenis kotoran boleh dibersihkan termasuk minyak!

Nanti, bila ada baby yang merangkak, guna basic h je tau untuk mop lantai.
Baby kan suka cuci lantai sama macam mama, caranya lagi berkesan dengan menjilat, sapu sapu dengan pipi.
Elakkanlah guna pencuci Extra Kuat yang sebenarnya berbahaya.

Panjang cerita, sila lah cuba dulu;

Rasai auranya!

Mommy without Maid;
Ainul Malik
016-33.53.567

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *