MENGENAI SAYA

Assalamualaikum semua 🙂

Shaklee Independant Distributor Authorship SID
Sihat.Ceria.Bahagia Shaklee Independant Distributor

Apa khabar? Saya, AinulMalik, Pengedar Shaklee anda, sedia membantu bila-bila masa sahaja terutamanya buat pelanggan-pelanggan setia saya, kerana saya akan berikan servis konsultasi yang terbaik buat pelanggan saya ini 🙂

Bagaimana saya bermula?

Secara kebetulan yang akhirnya saya sendiri membuat keputusan untuk serius dalam bidang ini 🙂

Saya seorang Pensyarah, di IPTS. Ketika berpantang anak pertama, Aiman Hakim, saya ada survey tentang set menyusu dalam bentuk supplement dan nampaknya saya terarah ke arah supplemen semulajadi ini.

Tetapi saya betul2 serius untuk berbisnes apabila usia Aiman sudah mencapai setahun 😉 Pelbagai suka duka manis gembira saya lalui. Rezeki terbuka luas pada Mac 2011, bulan lahir saya, apabila saya mengetahui yang saya pregnant anak kedua, dan akhir bulan, saya naik sebagai Supervisor 🙂 dari setangga ke setangga saya mendaki dan membina empayar sehingga ke hari ini, insyaallah, aim saya ingin menggenggam Master Coordinator tak lama lagi!

Mengapa saya memilih Shaklee?
Saya terdedah kepada dunia supplement apabila sedang menyiapkan master degree saya di Fakulti Farmasi Uitm Shah Alam. Kebetulan saya perlu mengumpul produk2 supplement dalam negara mahupun luar negara untuk dikaji aktiviti protein enzim hati yang memetabolismakan supplement yang dimakan.


Lama kelamaan, BARULAH saya faham bahawa VITAMIN SEMULAJADI SANGATLAH PENTING jika dibandingkan dengan segala vitamin Sintetik yang ada di pasaran kerana ia sangat selamat kepada tubuh badan kita.

Jika berminat nak tahu, nanti kita sembang panjang ya 😉

Kesimpulannya, saya enjoy dengan bisnes Shaklee ini kerana saya dapat berkongsi kebaikan vitamin ini kepada semua orang dan saya sedar, inilah minat saya yang sebenar di samping ia sangat2 membantu dalam menjana pendapatan sampingan. Insyaallah, saya berazam untuk menjadi seorang Work at home Mother WAHM suatu hari nanti sambil membesarkan anak-anak di rumah di depan mata sambil menguruskan perniagaan ini :)))

Kepada yang berminat, saya sedia membimbing anda semua agar kita sama2 dapat berkongsi kegembiraan dan kegembiraan di dalam dunia Shaklee ini. pm saja jangan malu2 yaaa 🙂