Kelebihan Bisnes Shaklee untuk Tambah Pendapatan Secara Sampingan di Tengah Bulan

Saya percaya, ramai yang dah tahu kelebihan kelebihan menjadi ahli Shaklee, terutama untuk nikmati penjimatan pembelian sebanyak 15% kan?

Ya, banyak tu kalau nak dikira 15% beza keuntungan, maknanya sebenarnya jadi ahli Shaklee ni boleh bantu kita untuk menambahkan pendapatan, terutamanya di tengah bulan.

Bagaimana Buat Bisnes Shaklee boleh jana duit tengah bulan?

Sebab, sistem “pay for infinity” yang telah dipatenkan oleh syarikat Shaklee membolehkan semua pengedar pengedar vitamin Shaklee ini menikmati bonus hasil usaha mereka di tengah bulan!

Masuk RM100 ke dalam akaun di tengah bulan, siapa yang tak suka, kan?

Masuk RM100 ke dalam akaun di tengah bulan, siapa yang tak suka, kan?

Masuk RM1000 ke dalam akaun di tengah bulan dah cukup buat kita tersenyum lebar sendiri, betul tak?

Kalau masuk RM10000 ke dalam akaun di tengah bulan memang dah boleh buat macam macam planning bersama keluarga dan buat simpanan masa depan!

Ha, begitulah jaminannya, jika anda yang nak tambah pendapatan di tengah bulan ini serius berusaha kerana sistem pembayaran bonus Shaklee ini bukannya sistem makan atas angin sahaja.

Siapa yang rajin dan cekal, dialah yang tersenyum lebar di tengah bulan tu.

Bukan macam sistem piramid segitiga tu, siapa yang paling ramai kumpulkan ahli dia yang boleh duduk silang kaki senyum sampai ke tua! No, no, a big NO sebab sistem pembayaran bonus Shaklee ini patuh syariah.

Buktinya, jika anda sememangnya pelanggan setia sihatceriabahagia.com, anda akan lihat perkembangan blog ini hanya menceritakan mengenai kebaikan produk, bagaimana supplement boleh membantu orang hidup lebih sihat, tanpa ada tawaran pelik yang menggusarkan.

Kerana, sihatceriabahagia.com sangat percaya, bahawa dengan produk yang berkualiti, demand dan permintaan produk di pasaran sangat tinggi, kerana, apa? Ya, kerana “kepercayaan“.

Orang dah guna, orang dah amalkan, selama bertahun tahun, tanpa sebarang komplikasi dan sebagainya. Malahan, ramai dah buat ujian kesihatan dan ujian darah untuk memastikan bahawa makan vitamin Shaklee untuk tempoh waktu, 10 tahun, 20 tahun, tiada memberi kesan bahaya kepada kesihatan kita.

Ok, jom kita lihat apa yang Shaklee tawarkan kepada masyarakat yang dapat membantu meningkatkan kualiti kehidupan kita untuk jangka masa pendek dan panjang. Ready?

Kelebihan Bisnes Shaklee

Daftar ahli Shaklee, jadi ahli shaklee, bisnes shaklee, bisnes stabil, cara jana duit, jana duit tengah bulan, part time bisnes untung, bonus kereta, travel mewah, bisnes bantu orang, bisnes berjaya, shaklee logo, bisnes mantap, idea bisnes

1.Servis : Buat Bisnes Shaklee boleh bantu lebih ramai manusia, semua golongan; kanak kanak, remaja, dewasa dan warga emas untuk dapatkan hidup yang berkualiti dan kesihatan yang baik

2. Buat Bisnes Shaklee boleh tawarkan keseronokan travel tanpa had ke serata dunia serta umrah dengan percutian dan perbelanjaan mewah. Ada cerita saya dengan pengalaman ikuti trip antarabangsa Shaklee di sini.

3. Buat bisnes Shaklee dapat membantu kita menjana duit di tengah bulan, tidak kisah, dua angka, tiga angka, empat angka, lima angka atau enam angka tanpa batasan. Jika anda berminat mendapatkan bonus kereta, bisnes Shaklee lah pilihan yang tepat

4. Jika anda mencari bisnes yang stabil, mantap dan diyakini, pilihlah Shaklee yang telah mengeluarkan vitaminnya sejak 1915 (multivitamin pertama di dunia) dan sangat stabil sehingga sekarang. Penerimaan dan demand serta permintaan untuk seluruh dunia sangat tinggi kerana ia telah melalui pelbagai penyelidikan dan banyak kertas kajian sains telah dikeluarkan untuk menjaga kualitinya.

Bukti Produk Shaklee memberi kesan kepada kesihatan dan mendapat permintaan yang tinggi dari masyarakat kerana kualiti Produknya

Boleh klik video ini untuk melihat koleksi bukti bukti keberkesanan supplement Shaklee

Seronok buat bisnes Shaklee ini kerana terlalu banyak nilai yang kita dapat, contohnya :

  1. Nilai masa tanpa had untuk buat bisnes di mana mana saja kita berada
  2. Nilai ukhwah, iaitu bantu kita untuk mencapai keseronokan lingkungan peniaga peniaga yang sentiasa support di antara satu sama lain dengan akrabnya, untuk agen agen di bawah bimbingan sihatceriabahagia.com
  3. Nilai peningkatan skill. Pelbagai skill akan diterapkan terutama untuk membuat sale, marketing, networking, branding, tembusi media sosial dan banyak sangat lagi.
  4. Nilai peningkatan kualiti hidup. Dapat membantu orang sekeliling, diri sendiri dan keluarga untuk mendapatkan kesihatan yang lebih baik, emosi yang lebih gembira dan kewangan yang lebih mantap

Kami mencari wakil wakil penjualan, bisnes builder dan agen agen dari seluruh Malaysia untuk jana duit sampingan secara separuh masa atau sepenuh masa berbisnes Shaklee seperti kami!

agen shaklee seluruh malaysia, jana bisnes malaysia, stokis shaklee, buat bisnes stabil

[ninja_forms id=3]

Dari bonus tengah bulan, anda mampu untuk membina bisnes kecil kecilan dengan selamat dan stabil, namun hasilnya berganda-ganda, saya pasti tunjukkan jalan kepada anda!

Hubungi saya, Ainul Malik, founder sihatceriabahagia.com di talian 016-3353567 dan saya akan bantu anda buat bisnes Shaklee sampai jadi dan dapatkan bonus si tengah bulan seperti yang anda idamkan!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *