Hilangkan Parut Chicken Pox Yang Berlubang Selama Sebulan, Wajah Lebih Berseri

Puan Hidaya mempunyai rahsia peribadi bagaimana mengembalikan kecantikan kulitnya selepas terkena Chicken Pox pada tahun 2012. Yang membuatkan keadaan semakin teruk, adalah tindakan beliau yang mengorek kesan-kesan chicken pox tu yang menyebabkan lubang-lubang chicken pox semakin teruk dan membuatkan beliau hilang keyakinan diri.

Ubat Chicken Pox Dewasa Sampai Dia Jadi Miss Universe Semula from iReach HD on Vimeo.

Setelah sebulan berusaha dengan set kecantikan Shaklee yang mengandungi Vitamin Semulajadi yang selamat diserap oleh tubuh badan, kulit wajah beliau kembali berseri!

Lihatlah gambar sebenar Puan Hidaya, semasa terkena chicken pox, selepas dan setelah menggunakan set kecantikan Shaklee. nampak perubahan yang ketara, bukan?

Keadaan Muka Sewaktu Chicken Pox
Keadaan Muka Sewaktu Chicken Pox
Wajah berlubang akibat Chicken Pox
Wajah berlubang akibat Chicken Pox
Parut mulai hilang selepas sebulan penggunaan Set Kecantikan
Parut mulai hilang selepas sebulan penggunaan Set Kecantikan

 

Alhamdulillah, vitamin-vitamin di bawah membantu Puan Hidaya untuk mengembalikan kecantikan wajah, malahan telah membantu menambahkan seri wajahnya untuk ditatap suami tercinta! (Tercapai betul impiannya ini untuk mencantikkan wajah demi suami tercinta)

 

Vitamin Untuk Hilangkan Parut Chicken Pox :

 

1. Vitamin C : Antioksida yang membantu mencantikkan kulit, membantu kolagen untuk bertindak dalam kulit dan mengubati luka akibat chicken pox, Vitamin C juga membantu memutihkan kulit.

2. B kompleks : Membantu keserian wajah, B Kompleks membantu menaikkan seri kulit dan mencantikkan tekstur kulit anda

3. Vitamin E : Memudarkan parut di muka dan membantu mencantikkan kulit ke tahap maksima

4. ESP : Membekalkan protein yang dapat menutup parut-parut lama dan mengembalikan kegebuan wajah serta membantu mencerahkan wajah

5. GLA : Mengembalikan kelembapan kulit, membantu wajah nampak glowing dan berseri.

 

Tahniah Puan Hidaya, memang dah hilang parut-parut di wajah anda dan kerana berjaya bantu diri memilih vitamin yang selamat dan semulajadi serta berkesan. Di dalam video, kita tengok Puan Hidaya ceria bahagia kan? Sebab dah berjaya menarik hati suaminya dan kini di dalam video beliau sedang MENGANDUNG! Tahniah sekali lagi, moga kekal bahagia ke akhir hayat 🙂

Hilang semua parut di muka
Hilang semua parut di muka

Pada yang berminat mendapatkan vitamin-vitamin Shaklee ini, boleh dapatkannya dari saya di sekitar Kajang, dan yang paling best, saya boleh bantu anda untuk pos kesemua vitamin ini ke seluruh Malaysia. Bersama servis konsultasi yang free of charge ya! Yang saya harapkan agar pelanggan-pelanggan saya gembira dengan perkhidmatan dari saya.

 

Anda gembira, saya bahagia!

 

Semoga dapat kembalikan kulit cantik dan berseri semula, ya!

 

Ikhlas,

Kak Ai SCB

0163353567

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *