Uncategorized

Cara Atasi Masalah Kulit Muka Tanpa Bahan Berbahaya

Kulit muka berparut selalunya menyebabkan perasaan rendah diri bagi wanita, terutamanya bagi anak anak muda yang baru mula nak membina hidup, baru nak bekerja, dan baru nak kahwin. Muka berlubang lubang berpunca dari bermacam macam kes. Ada parut muka berlubang berpunca dari parut chicken pox dan ada yang berpunca dari kesalahan sewaktu rawatan facial. Tambah …

Cara Atasi Masalah Kulit Muka Tanpa Bahan Berbahaya Read More »

Bahaya Stress Penyebab kepada 5 Jenis Masalah Kulit Muka Berpanjangan

Tekanan memberi kesan kepada keseluruhan sistem badan, termasuklah masalah kulit muka. Selain daripada memberi kesan kepada emosi, kesan ke atas kulit muka adalah kesan yang sangat ketara kerana boleh dilihat terus secara fizikalnya. Bertambah sedih, kan? Tekanan menyebabkan paras kortisol dalam darah meningkat. Kortisol adalah hormon yang berkaitan dengan stress yang banyak membantu sistem badan …

Bahaya Stress Penyebab kepada 5 Jenis Masalah Kulit Muka Berpanjangan Read More »

Peminat Makanan Manis dan Bergula Tinggi, Faktor Senyap Jerawat Naik Dengan Banyaknya di Muka?

Sangat menghairankan. Kenapalah jerawat di muka tak surut surut? Pakai produk ni, sapu produk tu. Jerawat tetap naik bermaharajalela. Tension sangat kan? Masalah jerawat ni boleh menyebabkan seseorang rasa down sangat sehingga menjejaskan banyak masalah dalam rutin seharian. Adakalanya kita memencilkan diri, membuatkan keyakinan diri menurun, membuatkan kita rasa malu untuk berada di khalayak ramai, …

Peminat Makanan Manis dan Bergula Tinggi, Faktor Senyap Jerawat Naik Dengan Banyaknya di Muka? Read More »

PROMOSI VITAMIN SHAKLEE JANUARI 2018 : OMEGA

Kenapa promo Omega di bulan Januari ni istimewa sekali? Yes. Memang diakui ramai yang tertunggu tunggu promosi Omega Guard ni kan? Tambah tambah di bulan Januari ni. Omega kurangkan lemak, bantu kuruskan badan dan turunkan kolesterol Ramai yang fokus pada azam baru untuk kuruskan badan, get fit, sihat dari lemak berbahaya, kurangkan simptom sakit jantung, …

PROMOSI VITAMIN SHAKLEE JANUARI 2018 : OMEGA Read More »

Dilemma Atlet Malaysia dan Kes Dadah : Adakah Ubat Kuat Steroid Bantu Tingkatkan Prestasi Sukan

Kasihan Atlet Atlet yang bertungkus lumus berusaha untuk berjaya dalam bidan sukan negara, yang akhirnya didapati positif dadah dan steroid akibat pengambilan ubat kuat yang membantu menguatkan prestasi badan! Ya, saya tahu, bukan mereka bermaksud untuk mengambil dadah, tetapi pemilihan ubat kuat yang bervariasi membuatkan mereka terkandas dalam ujian dadah sebelum sukan berlangsung. Dari keratan …

Dilemma Atlet Malaysia dan Kes Dadah : Adakah Ubat Kuat Steroid Bantu Tingkatkan Prestasi Sukan Read More »

Makan Vitamin Shaklee Terus Ada Kesan Sampingan Serta Merta? Itu Healing Crisis

Healing Crisis?¬†😱 —————- Pernah makan Vitamin Shaklee kemudian jadi macam macam? Pening kepala lah Migrain terus Berdebar debar Selalu nak buang air Period jadi tak betul Bersin tak berhenti Penat dan macam macam lagi lah yang boleh anda sedar dalam jangka masa pendek selepas telan vitamin Terus fobia Apakah? Tanda apa ni? Sudahnya cari panadol …

Makan Vitamin Shaklee Terus Ada Kesan Sampingan Serta Merta? Itu Healing Crisis Read More »