Produk

Masalah kehamilan, sakit perut mengandung, cepat pedih perut masa mengandung, cepat lapar waktu mengandung, kehamilan

Masalah Pedih Perut Sewaktu Mengandung, apakah makanan yang bagus dan tak bagus diambil sewaktu hamil?

Ibu sedang alami pedih perut sewaktu mengandung? Dari awal trimester, perut akan sentiasa lapar, je kan? Kalau tak makan, pedih je perut ni dan mendatangkan ketakselesaan pada badan. Mulalah rasa pening kepala, makin mual dan rasa nak jatuh dan pitam. Cara atasi Mual klik di sini Paling tak tahan, bila rasa gastrik mula menjengah, satu …

Masalah Pedih Perut Sewaktu Mengandung, apakah makanan yang bagus dan tak bagus diambil sewaktu hamil? Read More »

Cara Atasi Masalah Kulit Muka Tanpa Bahan Berbahaya

Kulit muka berparut selalunya menyebabkan perasaan rendah diri bagi wanita, terutamanya bagi anak anak muda yang baru mula nak membina hidup, baru nak bekerja, dan baru nak kahwin. Muka berlubang lubang berpunca dari bermacam macam kes. Ada parut muka berlubang berpunca dari parut chicken pox dan ada yang berpunca dari kesalahan sewaktu rawatan facial. Tambah …

Cara Atasi Masalah Kulit Muka Tanpa Bahan Berbahaya Read More »

Berpantang, ibu berpantang pembedahan

Cara Pulihkan Luka Berpantang Pembedahan Dengan Cepat

Anda dah merasai kesakitan luka pembedahan ceasarean? Prosesnya pembedahan untuk bersalin pembedahan ni agak mudah dan tidak lama berbanding dengan bersalin normal, kerana kita akan dicucuk tulang belakang untuk mengelakkan rasa sakit sewaktu pembedahan. Tapi, kesakitan mula terasa setelah bius hilang dari badan. Bagaimana nak memulihkan luka berpantang pembedahan dengan cepat? Ikuti kisah saya sendiri …

Cara Pulihkan Luka Berpantang Pembedahan Dengan Cepat Read More »

Pengalaman Cara Sembuhkan Luka Bersalin Czer Ibu Berpantang Sendiri

Berpantang sendiri ni banyak cabarannya. Yang best, kita boleh berpantang cara kita sendiri dengan pengurusan masa yang kita kelolakan sendiri. Tapi, hati kena kuat bagi orang yang berpantang sendiri tanpa bantuan ibu, mertua mahupun penjaga semasa tempoh awal pantang, terutama bagi ibu yang bersalin secara pembedahan, atau mudah dipanggil czer. Saya dah berpengalaman bersalin czer …

Pengalaman Cara Sembuhkan Luka Bersalin Czer Ibu Berpantang Sendiri Read More »

Bagaimana Mencari Vitamin C yang berkesan sebagai supplement harian?

Adakah anda mengalami masalah seperti berikut di bawah ini? Rambut kering dan bercabang Radang gusi/gingivitis, gusi berdarah Kulit bersisik Luka lambat sembuh Badan mudah lebam Gigi mudah tanggal Anemia Jerawat Kulit berparut Jika anda mengalami masalah masalah seperti di atas, itu menunjukkan anda sangat sangat perlukan Vitamin C untuk membantu menyelesaikan masalah kesihatan di atas. …

Bagaimana Mencari Vitamin C yang berkesan sebagai supplement harian? Read More »

Cara Cepat Memulihkan Luka Pembedahan Bisul Dengan Cepat

Siapa yang menyangka yang badan bakal ditumbuhi bisul, kan? Apa itu bisul? Bisul adalah satu bonjolan pada kulit yang berisi nanah akibat dijangkiti oleh bakteria Staphylococcus aureus. Biasanya, orang yang mudah ditumbuhi bisul adalah mereka yang mempunyai sitem imun yang rendah dan juga penderita diabetes atau paras gula tinggi dalam darah. Kisah benar di bawah berkisarkan …

Cara Cepat Memulihkan Luka Pembedahan Bisul Dengan Cepat Read More »

Cara Turunkan Kolesterol dan Tekanan Darah Tinggi Dengan Kaedah Selamat

BACAAN KOLESTROL MENURUN & TEKANAN DARAH TINGGI NORMAL Perkara yang sangat merisaukan ialah apabila insan tersayang mengalami masalah kesihatan terutamanya ibu ayah. Kali ini saya ingin menceritakan tentang emak saya yang menghidap masalah darah tinggi dan bacaan kolestrol tinggi. Emak saya merupakan seorang surirumahtangga sepenuh masa. Sejak tahun 2016, emak diserang masalah kesihatan. Emak kerap …

Cara Turunkan Kolesterol dan Tekanan Darah Tinggi Dengan Kaedah Selamat Read More »

Pengalaman Kaki Pesakit Diabetes Tidak Jadi Dipotong

Pengalaman benar ini diceritakan oleh Puan Aelisah Ajun. Hampir 5 tahun merana dengan penyakit kencing manis , sehingga pelanggannya ini pernah berhenti ambil insulin gara – gara result bacaan sentiasa abnormal Sehinggalah keadaan menjadi paling kritikal ceritanya bermula akibat gigitan serangga dibahagian kaki , customer pelik kesan gigitan itu sangat gatal hampir setiap malam customer …

Pengalaman Kaki Pesakit Diabetes Tidak Jadi Dipotong Read More »

Cara Awetmuda Mudah, Pengalaman Wanita Berusia 55 Tahun Untuk Kekal Jelita

Memang dah jadi trending masa kini, semakin tua, semakin cantik. Kenapa? Sebab semakin kita berusia lah, kita semakin ada bajet yang lebih untuk buat pelaburan untuk kecantikan. Ya, ini memang sebab yang nyata, sebab masa muda muda dahulu, duit kita banyak dilaburkan pada kehidupan dan persekolahan anak anak. Kini, kita dah ready untuk invest duit …

Cara Awetmuda Mudah, Pengalaman Wanita Berusia 55 Tahun Untuk Kekal Jelita Read More »

Pengalaman Menaikkan Bacaan Platelet ke 178 Denggi Suami dengan Cepat

Demam denggi sekarang ini sukar dijangka. Kes kes denggi semakin hari semakin naik mendadak mengikut kawasan. Baca di sini mengenai kes denggi http://sihatceriabahagia.com/rawatandenggidarimaut/ Simptom demam denggi Simptom denggi boleh dirujuk di sini. Adakah anda mengalami demam yang tinggi untuk berhari hari lamanya? Adakah pesakit mengalami sakit sakit badan yang nyata? Jika dahulu demam denggi datang tanpa …

Pengalaman Menaikkan Bacaan Platelet ke 178 Denggi Suami dengan Cepat Read More »