Cara Awetmuda Mudah, Pengalaman Wanita Berusia 55 Tahun Untuk Kekal Jelita

Memang dah jadi trending masa kini, semakin tua, semakin cantik. Kenapa? Sebab semakin kita berusia lah, kita semakin ada bajet yang lebih untuk buat pelaburan untuk kecantikan. Ya, ini memang sebab yang nyata, sebab masa muda muda dahulu, duit kita banyak dilaburkan pada kehidupan dan persekolahan anak anak. Kini, kita dah ready untuk invest duit yang kita simpan dari dulu untuk nampak kekal cantik macam muda-muda dulu, kan? Ya, satu lagi, pada masa inilah, anak anak kita dah besar dan dah boleh balas budi untuk belanja puan puan kerana sekarang di fasa mereka pula bekerja.
Seperti Puan Falinah Fazlina ni. beliau telah memperkenalkan Vivix dan set Radiant 4 kepada ibunya, supaya manfaat awetmuda ini dirasai kedua beranak ini bersama sama. Lihatlah hasilnya! Memang nampak muda bergaya, kan, walaupun usia ibunya dah 55 tahun?

INI GAMBAR IBU DAN SAYA. Kami pengamal tegar Vivix shaklee. Ini testimoni kami berdua. Orang bilang, testimoni diri sendiri adalah yg terbaik bukan.

Selain dari vivix, kami berdua juga amalkan set the radiant 4 shaklee iaitu ESP, Collagen Powder, Vitamin C dan GLA. Masa mula-mula ambil vivix, ibu dan saya mengalami simptom pening-pening kepala. Saya pasti itu ialah kesan ‘body adjustment’ dan bersifat sementara sahaja. Selepas seminggu, keadaan pulih kembali.

Rasa Vivix sedap! Vivix awet muda! Vivix meremajakan! Ada yang menggelarnya ‘si tonik ajaib’, the fountain of youth, the best suplement in the world! Apapun gelaran diberi, Vivix ternyata sangat bagus untuk kesihatan menyeluruh.

Ya, Vivix membantu meremajakan kulit wajah, kerana ia bertindak jauh ke dalam sel. Caranya? Ia menyingkirkan radikal bebas yang menyebabkan kulit menjadi kusam, kedut, tidak bermaya, berparut, berjerawat dan sebagainya! Ia juga bertindak bersama kolagen untuk mengikat kolagen secara padat, yang membantu kita untuk mendapatkan kulit yang anjal! Oh, inilah rahsianya mengapa wanita makan Vivix bersama supplement yang lain, kesannya menjadi cepat dari yang disangka! sihatceriabahagia.com

Nak Tengok Pengalaman Pengalaman Wanita Lain Menggunakan Supplement Awetmuda ni?

Muda, awetmuda dengan shaklee, vivix, penuaan, antipenuaan, testimoni kulit cantik
Berusia 54 tahun, kulit wajah puan ini tegang kalah wanita belia!
kulit sehalus baby, wanita 60an, antipenuaan, vivix
Umur 60 tahun, pipi flawless bak baby
Nampak perbezaan kulit wajah puan ini, bukan?
Ramai yang sukakannya! Anda mahu mendapat kesan awet muda yang sama?
 

DAPATKAN VIVIX DARI PENGEDAR YANG DIIKTIRAF :

Kak Ai SCB

016-3353567

Bsc of Biotechnology

Msc of Science (Faculty Pharmacy).

Ex Lecturer, kini bergerak bebas sebagai WAHM untuk bebas menyampaikan ilmu kepada anda semua bersama keluarga tercinta di sisi.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *