Cara Buat Duit Dengan Blog untuk Generasi Muda

Anda berfikir untuk menambahkan pendapatan semasa masih lagi belajar di universiti sekarang ini?

Walaupun luaran semuanya bermuka manis penuh dengan gelak tawa, dalam hati, bermacam macam keinginan dan keperluan ingin dipenuhi semasa masih belajar ini kan?

Yelah, dah masuk tahun kedua dan ketiga ini, mula lah kita ni terasa nak mencari duit sampingan untuk menampung keperluan kita di universiti ini kan?

Walaupun masih belajar, keinginan membeli kereta untuk kemudahan masa kini boleh ditunaikan tau, tanpa usik duit pinjaman atau biasiswa sendiri.

Dan mesti ada yang terfikir macam akak ni, yang sebelum grad mesti dah ada duit back up hasil kerja part time kan? Yelah, bila dah grad nanti tak adalah rasa poket kosong dan menyusahkan ibu bapa sebelum dapat kerja yang tetap.

Cara buat duit online tanpa modal tinggi untuk pelajar Universiti

Semua orang ada handphone kan sekarang?

Apa kata awak optimakan penggunaan handphone untuk buat duit online. Sambil buka handphone, sambil generate duit, yang penting boleh sukses belajar tanpa mengganggu tempoh genting peperiksaan semester, viva dan sebagainya.

Buat duit online ni masanya sangat fleksibel. Kita sendiri yang menetapkan time frame untuk beronline, agar tidak mengganggu tarikh tarikh penting anda sebagai seorang pelajar. Tak adalah mak ayah marah, lecturer risau dan prestasi belajar kita pun semakin meningkat dengan pertambahan duit poket yang menebal.

Kenapa akak berani beri jaminan sebegini, sebab akak juga seorang bekas Pensyarah sebelum ini.

Dah masak sangat dengan time frame seorang pelajar dan tahu perangai dan ragam pelajar yang macam macam jenisnya ni.

Jadi, akak dah sediakan banyak manual dan panduan untuk awak untuk berjaya buat duit dengan blog sampai jadi.

buat duit dengan blog, belajar seo, support group bisnes, buku bisnes, buku blog, cara daftar ahli shaklee, cara buat bisnes shaklee, berjaya bisnes online, smartlicious family

buat duit dengan insta, bisnes orang muda, bisnes cantik, vitamin semulajadi, vitamin cantik, buat duit dengan blog, belajar seo, support group bisnes, buku bisnes, buku blog, cara daftar ahli shaklee, cara buat bisnes shaklee, berjaya bisnes online, smartlicious family

Buat duit dengan facebook, duit fb, buku fb, copywriting, marketing online, part time student, buat duit dengan insta, bisnes orang muda, bisnes cantik, vitamin semulajadi, vitamin cantik, buat duit dengan blog, belajar seo, support group bisnes, buku bisnes, buku blog, cara daftar ahli shaklee, cara buat bisnes shaklee, berjaya bisnes online, smartlicious family

Akak, Ainul Malik. Seorang pemegang Ijazah Master Penyelidikan Sains dari Fakulti Farmasi, dan pernah mengambil Ijazah Muda Bioteknologi. Dahulunya bekerja sebagai seorang Pensyarah dan kini telah mengembangkan bisnes mamidedipreneur.com secara meluas melalui kedai blog tersohor kami, sihatceriabahagia.com.

Kepakaran Kak Ainul adalah dalam bidang pembinaan blog, insta dan copywriting facebook.

Bersama suami, Mohd Q Razali, seorang Juruukur Bahan yang sangat memahami selok belok pembinaan perniagaan. 

Kami berdua ingin melebarkan jalur kepakaran kami dengan mendidik anak anak muda seperti adik adik untuk berjaya dalam bisnes online ini, spesifiknya dengan penjualan supplement untuk membantu meningkatkan taraf kesihatan adik adik untuk lebih cergas bersukan, cerdas belajar, berstamina tinggi dan cantik menjaga ketrampilan diri.

Ya, kami memang hanya menumpukan perhatian kepada bisnes produk supplement ini semata mata, kerana kami dah kaji keberkesanannya dan kualiti produknya.

Asas kejayaan bisnes adalah pada mutu dan demand tinggi produknya.

Inilah bisness family. Rapat. Akrab. Sentiasa support antara satu sama lain. Kerjasama inilah menjadi senjata rahsia kami berjaya dengan meluasnya kerana gelombang auranya sangat BEST!

Hubungi akak, Ainul Malik, di talian 016-33535567 atau klik link whatsapp ini : http://ainulmalik.wasap.my

Akak akan membantu adik adik untuk berjaya dalam :

  • Buat duit online dengan modal rendah

  • Buat duit online dengan blog

  • Buat duit online sambil belajar

  • Buat duit online dengan handphone

  • Buat duit online untuk beli kereta

  • Bisnes cara orang muda

Suka?

Isi borang di bawah ya!

[ninja_forms id=3]

Ainul Malik

016-3353567

Mentor Bisnes Online

Pengedar Shaklee Kajang

2 thoughts on “Cara Buat Duit Dengan Blog untuk Generasi Muda”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *