Buang Angin dengan Garlic yang Tidak Berbau

Pernah rasa badan berangin tapi angin tu tak lepas-lepas dari badan? Aduhai, seksa betul tu!

Kalau saya kannn..ha.. ni la yang bantu buatkan angin kus kus keluar dari badan dengan agak cepat , iaitu makan garlic complex.

Kadang-kadang, kita tak tahu yang kita ni tersalah makan ke, ter expose dengan angin secara kita tak sedar, dan macam-macam lagi. Jadi, bila badan berangin, kepala pun boleh sakit.

Bila saya telan 2 biji garlic ni, untuk badan saya lah kan, memang confirm keluar anginnya..haaa..sedap tau badan, sebab LEGAAA 😀

Ada jugak dua tiga emergency, yang saya sakit gigi, saya sakit mata sampai merah, ambil garlic ni jugak, memang kurang sakitnya tu. Ha, sebab tu saya suka sangat garlic ni, bestfriend gituuuu..

Puasa ni pun saya ambil garlic tau! Yelah, puasa lagi senang nak masuk angin. Memang tak mengecewakan lah kata orang 😀

Alhamdulillah. Saya memang dah kenal badan sendiri, dan dah jumpa rahsia buang angin badan saya sendiri. Kawan-kawan yang masih tercari-cari apakah yang sesuai untuk keluarkan angin dari badan masing-masing, cuba lah ini ye?

Nak cuba kontek je saya :
016-3353567
mudah je hubungi terus ke whatsapp, saya jawab 🙂garlic-buang-angin

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *