Badan lebih bertenaga, cara gadis 20 tahun tambah tenaga semasa bekerja

Adik Aishah masih lagi berumur 20 tahun. Beliau bekerja di syarikat hardware. Katanya beliau telah memegang jawatan sebagai Penolong Supervisor di kedai tersebut.

Mendengarkan perkhabaran sebegini, bolehlah kita menganggap bahawa bekerja di kedai sedemikian memang memenatkan. Tambahan pula, ada hari minggu beliau mesej saya, beliau mengatakan beliau masih di tempat kerja.

Tujuan utama beliau hubungi saya adalah untuk mendapatkan set rawatan pemulihan kulit muka yang rosak akibat salah guna produk. Kulit muka rosak sudah pastilah mengundang satu perasaan yang tidak tertahan iaitu ‘Stress”.

Ya, beliau amat tertekan dengan kulit mukanya yang rosak itu. Sangat menyedihkan.

Kasihan sangat kerana saya sendiri telah mengalaminya. Jadi, salah satu dari vitamin penting yang telah saya cadangkan adalah Vivix untuk mencepatkan proses pemulihan kulit beliau yang rosak itu.

Stress sebenarnya datang dari pelbagai keadaan tanpa sedar
Stress sebenarnya datang dari pelbagai keadaan tanpa sedar

 

Ini kerana, Vivix adalah pilihan paling selamat untuk membantu gadis ini mendapatkan semula keanjalan kulit nya yang masih muda remaja. Sayang kan kalau masih muda sebegini, kulit dah rosak.

Ya, minggu pertama, saya mendapatkan respons mengamalkan Vivix, katanya beliau rasa lebih bertenaga! Wah, ini adalah review positif yang dirasainya. Selain membantu mencantikkan kulit muka, secara tak sedar, setelah makan Vivix beliau rasa lebih bertenaga di tempat kerja.

Tambah tenaga badan, kurang stress, kelesuan di tempat kerja
Respons positif Vivix tambah tenaga badan

Respons Gembira Gadis 20 tahun ini untuk tenaga badan:

Minum Vivix ni rasa badan bertenaga, akak.

Bila minum pagi Vivix tu sampai malam pun badan tak rasa rasa letih, ok je akak.

 

Ini membantu beliau untuk lebih bersemangat untuk bekerja. Seterusnya, emosinya akan sentiasa gembira kerana kurang rasa letih di tempat kerja. Kalaulah terpaksa melayan rasa letih dan lesu sepanjang hari bekerja, lain pula jadinya. Kita akan lebih sensitif dan mudah tertekan.

Itulah puncanya stress di tempat kerja.

Alhamdulillah, rupanya satu masalah telah selesai tanpa sedar dengan amalkan Vivix.

Tahniah Aishah! Kak Ai tunggu untuk respons minggu kedua pengambilan Vivix untuk tujuan kulit muka, ya!

 

Kak Ai SCB sangat gembira dengan perubahan positif ini!

Hubungi Kak Ai untuk mendapatkan respons yang sama untuk tambah tenaga badan jika anda sangat stress di tempat kerja di talian :

016-3353567

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *