Atlet Paralimpik Menang Emas di Sukan Paralimpik ASEAN 2017

Tahniah Najib Turano, atlet sukan paralimpik dalam acara para cycling yang memenangi pingat Emas hari ini di Sukan Paralimpik ASEAN 2017 dalam pertandingan berbasikal velodrome 1km. Catatan terpantas yang direkodkan adalah 1 minit 12.771 saat.

Berita dari Majlis Sukan Negara. Tahniah team Malaysia!

Apa yang menariknya, atlet paralimpik ini adalah pengguna tegar Shaklee, vitamin semulajadi yang selamat.

Jika ditanya, mengapa beliau memilih Shaklee, sudah tentu jawapannya supplement Shaklee ini selamat dan bebas dari dadah yang membantutkan kegiatan dan prestasi sukan beliau.

Baca bahaya kesan doping di sini.

Sebab lain adalah, beliau merasa kesan yang bagus pada perkembangan kesihatan badan, iaitu meningkatkan keimunan badan kerana beliau sering keluar negara dan terpaksa membiasakn diri dengan cuaca sejuk di negara luar.

Di bawah ini adalah kenyataan dari kakak atlet sukan negara ini.

 

“Masa mula sampai Italy untuk kelayakan kategori dia cuma bawa habbatussauda. Masa tu badan dia tak kuat. Kalah dengan cuaca. Selsema terus demam”

Sejak 2013, beliau mula mengamalkan Nutriferon.

Pada kejohanan dunia di Italy, US dan Swiss, India, New Zealand, beliau dah boleh mula kumpul point untuk olimpik bila badan tak mudah selsema dan demam serta lebih tahan sejuk.

Semasa di Incheon Para limpik Games, beliau mula makan Vivix dan teruskan Nutriferon. Pada masa ni, beliau memenangi pingat Gangsa dan tak mengalami flu seperti dahulu.

Baru-baru ni lepas kecederaan tahun 2017 ini, untuk penyembuhan segera, beliau ambil vivix, Nutriferon, Omega Guard dan Collagen Powder. Pakar Fisio pun beritahu cedera cepat sembuh.

 

Mengapa masih berani nak mengambil vitamin Shaklee walaupun perlu bayar untuk beli sendiri vitamin ini?

Kerana beliau telah rasai sendiri kesan Shaklee (Shaklee effect) sejak sekian lama, beliau percaya akan keberkesanannya. Bersama ilmu vitamin yang ditambah hari ke hari, beliau percaya bahawa vitamin semulajadi tidak meninggalkan kesan buruk terhadap organ badan malah membantu banyak dalam pemulihan kecederaan otot yang dialaminya.

Bukti Shaklee selamat di dalam Landmark Study.

Lagi pun, memang badan nak pakai lama, kan?

Produk ini bukanlah untuk merawat atau menghalang sebarang penyakit.

Jika anda berminat untuk mendapatkan makanan tambahan sukan yang sangat selamat ini, bolehlah menghubungi saya segera!

Ainul Malik

Whatsapp : 016-3353567 @ www.wasap.my/60163353567

Pengedar Shaklee Sah

Kajang, Puncak Saujana, Prima Saujana, Saujana Impian

Diskaun 15% untuk keahlian berdaftar bersama saya.

Order Online : Performance DrinkĀ 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *